Hvorfor er selvbetjente kundebokse en stigende trend?

Beskyttelse af kundernes penge og værdier i bokse er en service, der ydes af såvel banker som hoteller, krydstogtskibe, casinoer og andre aktører i hotelbranchen. Deres topprioriteter er sikkerheden og tilgængelighed.

Bedre rejseoplevelse i lufthavnen? Reducer kø-dannelse

En lufthavn kan for mange være stressende - fyldte terminaler, tidspunkter der skal overholdes, mangel på kontrol og ændringer i sidste øjeblik. Men hvad kan man gøre ved det?

Biometri i lufthavne: Slut med kødannelse

En artikel på Check-in.dk skriver at verdens største lufthavn får biometrisk terminal. Passagerer der skal flyve fra Atlanta-lufthavnen kan inden årets udgang spare tid ved at benytte biometrisk ansigtgenkendelse hele vejen gennem lufthavnen.

FAQ: Hvorfor vil mit pengeskab ikke åbne?

Her kan du læse svarene på nogle af vores mest stillede spørgsmål omkring pengeskabe, sikringsskabe, arkivskabe og værdiskabe.

De 5 mest downloadede sikkerheds guides og brochurer i 2018

Læs kort om hvad de indeholder og download dem nedenfor.

Sådan kombineres billetkontrol og bogføringssystem

Udfordringen

7 fordele ved at vælge sikkerhedskarrusel som passagesikring

Sikkerhedskarrusel som adgangskontrol

1. Et sofistikeret detekteringssystem

Adgangskontrol: Derfor skal du analysere persongennemstrømningen

Hent guide med tips til den bedste indgangssikkerhed for kontorbygninger her

Indgangssystemer: Sammenlign hastighed på persongennemstrømningen [Guide]

Persongennemstrømningen beskriver, hvor mange personer der kan passere gennem adgangssystemet på ét minut. Find ud af, hvad jeres behov er i spidsbelastningsperioder, og vælg en løsning, der er så pålidelig, at det kan håndtere behovet for passager i disse perioder uden unødig ventetid.

[Sammenligningsguide] 6 indgangssystemer for bygninger

Det er vigtigt at medarbejdere kan komme nemt og hurtigt ind i bygningen, men samtidigt skal systemet stoppe uautoriseret adgang på en effektiv måde.

EMP angreb: Hvad er det, og hvordan beskytter vi imod det [Video]

I en ny række af videoer fortæller Gunnebos sikkerhedsekspert om virkningerne af en elektromagnetisk puls på servere, og hvad du kan gøre for at beskytte imod det.

5 fordele servicestationer får ved lukket kontanthåndterings system

 

6 tips til bedre indgangssikkerhed for kontorbygninger. Download guide

 

Forhindre, forsinke, forsvare - 3 trin til bedre sikkerhed til bygninger

Nedenfor kan du downloade en guide med tips til den bedste indgangssikkerhed for kontorbygninger, eller en sammenligningsguide med løsninger til indgangssystemer

Tips til den bedste indgangssikkerhed for kontorbygninger

Læs en uddybning af hvert punkt i vores gratis guide: Indgangssikkerhed for kontorbygninger

Fremtidens rejse gennem lufthavnen

Ifølge NEXXT1, er visionen for lufthavne en "glidende, sikker og effektiv rejse, der er personaliseret hele vejen gennem lufthavnen".

Her er en kort beskrivelse af hvordan denne vision kan se ud for kommende flyrejsende - Fra ankomst til boarding.

Detail: Betydelige omkostningsbesparelser ved automatisering af kontanthåndtering

En artikel fra Loss Prevention Media Insider, der hedder Cash Handling Procedures in Today’s Retail Environment, taler om den enorme værdi der er for detailhandlere, der endnu ikke har implementeret automatiserede kontanthåndteringsprocesser.

Sådan opbevarer du data efter den nye dataforordning 2018

Hvad betyder dataforordningen?

EU forordning erstatter den gamle persondatalov, da den trådte kraft d. 25/5 2018. Der er mange elementer i lovgivningen der forbliver det samme, men den nye forordning har dette formål:

Fordele og ulemper ved forskellige kontanthåndteringssystemer

Detailhandlere har fem muligheder for at håndtere kontanter i deres butikker. Vi har her skitseret nogle fordele og ulemper. Nederst kan vores brochure med det lukkede kontanthåndteringssystem - SafePay - downloades.

Sikkerhedsskab med RÖS-certificering beskytter mod cybertrusler

IT-sikkerheden er for mange virksomheder i dag generelt høj, men noget som virksomheder ofte undervurderer er risikoen for fysisk aflytning og elektromagnetiske signaler fra computere og servere. Servere udsender fysiske signaler, der kan aflyttes, af deres omgivelser. Signalbeskyttelse (RÖS) var tidligere noget som primært forsvaret og sikkerhedstjenester benyttede sig af, men i de senere år er behovet for denne form for beskyttelse også steget i erhvervslivet.

[Tjekliste] Sådan sikres det rette niveau af indgangssikkerhed i din reception

For de fleste gæster samt medarbejdere er receptionen det første de møder, når de skal have adgang til en bygning. Derfor skal den både byde velkommen samt give det nødvendige sikkerhedsniveau og indgangskontrol, som der er passende for bygningen.

[Video] Sådan bliver skudhæmmende glas testet

Sikkerhedsdøre, vinduer eller vægge der tilbyder beskyttelse mod skud skal underkastes hårde tests. Hvis testene bestås, er den efterfølgende certificering et bevis på det niveau som døren, vinduet eller væggen tilbyder.

Sådan beskyttes en bygning eller område mod angreb med kalashnikov

Sikkerhedsdøre med certificeret og testet beskyttelse mod skud er som udgangspunkt IKKE certificeret til at beskytte mod angreb med Kalashnikov. Læs her hvad du skal være opmærksom på, så du er bedst sikret mod angreb.

13 gode råd til at undgå butikstyveri og svind

1. Brug tydelig skiltning

Skilte og visuelle signaler sørger for at butikstyve ved hvilke forebyggende foranstaltninger, der er på plads og vil afskrække nogle fra at stjæle.

Passagesikkerhed: Ny sluse i lufthavn giver mindre stress før afrejse

“Løsningen er pålidelig og stabil og har fungeret fra den allerførste dag i drift”, siger Jan Skov, Afdelingsleder for Security hos Billund Airport.

Pengeskabe: Sådan undersøger du om et sikringsskab er certificeret

For at påvise kvaliteten af det certificerede produkt, er der påsat en informationsplade på den indvendige side af døren. Dette garanterer at produktet er testet og afprøvet i et godkendt testmiljø.

Banksikkerhed: Fordelene ved et robotstyret kundeboksanlæg - Safe Store Auto

Kunden identificerer sig selv via en terminal og åbner kassetten ved hjælp af en personlig nøgle. Når kunden er færdig, returneres kassetten automatisk tilbage til det sikrede boksanlæg.

Passagesikring: 7 typer af uautoriseret adgang der skal stoppes

Hovedformålet med passagesikring er at styre passagen og give adgang til én person ad gangen efter en gyldig identificering. Identificeringen sker med et gyldigt kort, billet eller biometrisk adgang, hvorefter personen lukkes ind.

Hvad er lukket kontanthåndtering?

Nøgleegenskaberne ved et lukket kontanthåndteringssystem er at det sørger for, at at alle kontanter er låst inde gennem hele processen i en butik.

Bygningssikkerhed og design: En vigtig balance

Hvis du ønsker råd om hvordan man undgår de mest almindelige fejl indenfor passagesikkerhed, kan du downloade vores vejledning nedenfor.

4 grunde til at opdatere dit sikringsskab

Læs om de 4 faktorer her og nedenfor kan du downloade en gratis guide til at vælge det rette sikringskab.

Retail sikkerhed: Hvilken forskel vil sammenkøring af data gøre?

Butikssikkerheden kan forbedres gennem effektiv kontanthåndtering, øjeblikkelig alarmering og proaktivitet i forhold til tyveri og svind.

Sådan kan du reducere penge- og tidsforbrug med kontanthåndtering

Dine kunder kræver en bred vifte af betalingsmuligheder, og kontanter står stadig for over 20% af betalingerne i Danmark. Desværre kommer der en del besvær samt bekymringer som følge af den arbejdskrævende proces det er, at håndtere og styre kontanterne. Den gennemsnitlige detailhandler bruger rigtig mange timer om ugen på kontanthåndtering, mens der på kædeniveau skal bruges endnu flere timer på afstemning af kontantflowet for hele kæden.

Derfor bør passagesikkerheden i offentlige bygninger deles op i zoner

Hvis du ønsker flere råd om hvordan man undgår de mest almindelige fejl indenfor passagesikkerhed, kan du downloade vores vejledning "En introduktion til passagesikring for offentlige bygninger", som du finder i bunden af indlægget.

Hvad er SEVESO-katastrofen? Lynguide til SEVESO-områder

SEVESO-katastrofen

I 1976 skete der et industrielt uheld på en kemifabrik tæt ved beboelsesområdet Seveso i Italien. Uheldet medførte et udslip i luften af 6 tons kemikalier. Som følge heraf blev befolkningen eksponeret for en høj koncentration af TCDD, et ekstremt giftigt kemikalie.

Pengeautomater er under angreb - de kriminelle øger indsatsen

Vi har talt med Pieter de Vlamm fra Gunnebo i Holland, der har 30 års erfaring fra sikkerhedsbranchen og har både arbejdet med teknik, udvikling og produktafprøvning samt certificeringer.

8 sikkerhedstips til risikoområder der kræver høj sikkerhed

Vi har derfor opsat 8 hurtige sikkerhedstips til højrisikoområder. Nedenfor kan du downloade en guide der omhandler standarder og regler når det kommer til højsikkerheds produkter. 

FAQ: Sikkerhedsdøre og vinduer. Eksplosions- og skudsikring

Vi har listet de ofte stillede spørgsmål op nedenfor, hvor du også kan downloade vores gratis guide omkring standarder og regler. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores specialister, hvis du har yderligere spørgsmål omkring sikring.

Højrisikoområdernes ændrede behov for sikkerhed

 

5 trin til at vælge den rigtige personsluse til sikring af indgangen

I sin enkleste form består et slusesystem af to døre, der er elektronisk forbundet, så den ene ikke kan åbnes, før den anden er lukket.

Hvis der træder to personer ind i en sluse, vil den sidste dør ikke åbne - uagtet om korrekt identifikation er givet. Det er derved ikke muligt at give adgang til mere end en person ad gangen. Sluserne fås også med metaldetektorer, som registrer hvis en person forsøger at smugle våben ind i bygningen.

 

Nedenfor har vi beskrevet de 5 trin alle skal være opmærksomme på når der skal vælges en personsluse.

1. Hvem skal bruge slusen? Besøgende eller medarbejdere
2. Hvad er risiciene for angreb og uautoriseret adgang?
3. Overvågning og kontrol
4. Love og bestemmelser
5. Dørens udseende

 

Hvad betyder eksplosiv modstand?

Der er forskel på om det produkt man vælger skal kunne modstå manuelle angreb, skud eller sprængning, og produkterne gennemgår forskellige test alt efter hvad det skal kunne modstå. At en dør er skudsikker gør den ikke nødvendigvis modstandsdygtig overfor sprængning - og omvendt. Jeg får tit henvendelser fra kunder og samarbejdspartnere der spørger, hvad det vil sige at et produkt har eksplosiv modstand, og hvad der kvalificeres som en eksplosion.

Hvad er en personsluse?

 

Personsluser er særlig effektive i områder der kræver eksta høj indgangssikkerhed, da den giver dig kontrol over adgangen til dit område.

Undgå skader ved gasangreb i mod pengeautomater

 

Desværre er gasangreb ikke noget nyt begreb i Danmark, og der var 16 angreb på danske pengeautomater i løbet af 2015. Dette viser en rapport fra Bankernes brancheforening Finansrådet og Rigspolitiet.
Læs evt. mere på finans.dk

Tre metoder til at øge salget med kontanthåndtering i detail

Kontanter har været et centralt element i detailhandlen længe, og forbliver det i mange år. Det kan let sætte begrænsninger og forme ens virksomhed. Detailhandlen er dog begyndt at indse, at der er måder at omgå disse begrænsninger på. Det giver medarbejderne mere frihed og forandrer kundeoplevelsen.

Er alle sikringsskabe og pengeskabe brandsikre?

 

Nedenfor kan du læse uddrag af artikel, hvor vi svarer på de mest almindelige spørgsmål omkring brandsikre skabe.

Reducer omkostninger ved kontanthåndtering i detailhandlen

Vi har sammensat en kort guide omkring de 5 største omkostninger forbundet med kontanthåndtering.

5 grunde til at øge sikkerheden omkring kontanter i detailhandlen

Det kan være svært at indrømme at nye medarbejdere stjæler af kassen, at falske pengesedler slipper igennem, eller man er sårbar over for røveri.