På blot 6 måneder steg omsætningen med 30 % efter de installerede SafePay. Derudover er der nu større tillid til ledelse og ansatte.


Når jeg hører historier som dette bliver jeg rigtig glad. Gentofte Stars har formået på meget kort tid at fremvise et flot regnskab og skabe større tillid i klubben. Takket være en løsning til at håndtere kontanter.

 

Da jeg første gang besøgte klubben for at tale om deres muligheder for at mindske deres svind, havde formand i klubben og kioskbestyrer Jan Barsballe, ikke overblikket. Han vidste ikke præcis hvor meget han solgte for, hvad der var svind.

 

 

"Vi vidste ikke hvad og hvor meget der blev solgt, og hvad der var svind. Og med den kasseløsning vi havde før kunne vi nemt miste overblikket"

 

Vi blev enige om at en SafePay løsning og nye kasserterminaler ville være det rigtige for Gentofte Stars, og dette har de ikke fortrudt.

 

"Det kom bag på mig hvad vi egentlig tjente vores penge på, da jeg troede vores omsætning lå et andet sted. Efter vi fik SafePay er vores omsætning steget med 30 % på blot 6 måneder", siger Jan Barsballe

Ønsker du at læse hele historien, kan du klikke nedenfor.

Læs historie

Kommentar