Henrik Hansen
Find mig på:

Personsluser. interlocking doorsHvad er en personsluse? Eller en Interlocking door som det også kaldes


En personsluse fungerer som en slags bås. Ved at identificere dig kommer du igennem den første dør, der lukker bag dig, før den anden dør åbner, så du kan passere igennem.

 

Personsluser er særlig effektive i områder der kræver eksta høj indgangssikkerhed, da den giver dig kontrol over adgangen til dit område.

 

En personsluse kontrollerer persongennemstrømningen ved hjælp af hurtige og præcise detekteringssystemer. Slusen sikrer at det kun er autoriserede personer, der kommer ind i området, og sikrer at personer ikke snyder sig ind sammen med en godkendt person. Hvis en uautoriseret person forsøger at komme med ind ved hjælp af enten piggybacking eller tailgaiting, vil en alarm lyde og den sidste dør vil forblive lukket.

 

Hvad er Piggybacking og Tailgaiting?

De engelske udtryk 'piggybacking' og 'tailgaiting' anvendes om metoder til at skaffe sig adgang til et sikret område uden behøring autorisation. Der er en lille forskel mellem de 2 udtryk: tailgaiting er, når man hægter sig på en autoriseret person uden dennes samtykke, mens piggybacking i princippet er det samme, men her er den autoriserede person medvidende.

Tailgaiting_og_piggybacking._personsluser
Når en autoriseret person træder ind i slusen, vil personen kunne komme ind i det sikrede område efter personen har identificeret sig.

Personsluser. Tailgaiting og piggybacking
Når en uautoriseret person forsøger at komme med ind i det sikrede område enten via piggybacking eller tailgaiting, vil slusen ikke åbne den sidste dør, og begge personer må forlade slusen.


Personsluser er derfor særlig effektive til at forhindre, at nogen snyder sig med ind.

 

Du kan se hvilke personsluser vi har ved at klikke nedenfor 

Læs mere om personsluser

 

Hvor høj er sikkerheden ved en personsluse - Interlocking door?

Du skal altid sørge for at vælge det beskyttelsesniveau, som passer dig og det område du vil sikre. Der findes forskellige sikkerhedsniveauer og certificeringer på sluserne, så når du har identificeret risici kan du vælge en sluse, der fx kan klare manuelle angreb med fx. en hammer eller hærværk. Hvis du vurderer at området skal sikres yderligere findes der sluser, der er modstandsdygtige overfor skud og eksplosioner.
Inden I træffer et valg skal det altid overvejes grundigt hvor meget beskyttelse der kræves, og hvor lang tid I skal have til fx. at flygte eller få tilkaldt politiet.

 

 

Hvordan identificeres en person inde i personslusen?

Identifikationen kan ske på forskellige måder alt efter sikkerhedsniveau. Det kan fx være en kortlæser eller en kode der skal tastes, eller en kombination af begge. Hvis sikkerheden skal øges kan identifikationen ske via en biometrisk adgangskontrol fx. fingeraftryk eller ansigtsscanner. Personsluser kan også specialfremstilles, så man kan overvåge og kommunikere med personen inde i slusen.

 

Hvordan ser en personsluse ud?

Det vigtigste ved en sluse er selvfølgelig sikkerhedsniveauet, men det er også vigtigt den passer ind i omgivelserne og fungerer i det daglige. Man kan få en sluse i standardmodeller med forskellige slags glas og med svingdøre eller skydedøre, men der kan også specialfremstilles sluser så det passer perfekt ind.
Vi har solgt sluser til mange forskellige miljøer og brancher, og sørget for at det passede ind efter kundens behov.
Fx. til serverrum, hospitaler, højrisiko detailbutikker, ambassader, hoteller, banker, pengehåndteringcentre mv.

Personsluse. ServerrumCompacSas. personsluse. hospitalPersonsluse. Interlocking door

 

Ønsker du at vide mere kan du kontakte en specialist

Kontakt rådgiver

 

Hent vores gratis kundemagasin, hvor du kan læse mere om personsluser og andre passageløsninger
Hent magasin

 

Ønsker du at se vores personsluser? Klik nedenfor

Læs mere om personsluser

Kommentar