Tine Madsen
Find mig på:

Cowi ønskede at have fuld kontrol over hvem der færdes på hovedkontoret, og uden at detektere enkeltpersoner ved ind- og udgang er det ikke muligt præcist at kontrollere, hvem der er til stede i bygningen.

Udfordringen

Som en del af deres sikkerhedsstrategi har Cowi øget indgangssikkerheden rundt i bygningen.

Det skyldes et ønske om mere tryghed for medarbejderne og et stigende sikkerhedskrav fra COWIs kunder. Kunderne kræver i højere grad end tidligere, at der er styr på, hvem der har adgang til fortrolige oplysninger og data − helt i tråd med EU-reguleringen om beskyttelse af persondata.

Cowi_reception_speedgates

"Over for vores kunder er det et stort plus at kunne henvise til den styrkede sikkerhed. Vi kan fuldt og helt bestemme, hvem der kommer ind i bygningen" Sidsel Hansen, Head of Section for Facility Management, Cowi

Løsningen

Med SpeedGates opnår COWI overblik over hvem der er tilstede. Én person kan passere ad gangen, og passagen foregår smidigt, hurtigt og uhindret. 

I alt er der installeret otte passager i bygningen, og fire af dem er i receptionsområdet, hvor der tillige er opsat diskrete men effektive glasbarrierer i 120 centimeters højde til afskærmning af området. Der er en ekstra bred passage til fx kørestolsbrugere, og der er taget højde for  nødudgange og flugtveje. Ved andre indgange end hovedindgangen er glasbarrieren 180 centimeter høj for at øge sikkerheden.

Cowi_hoje_glasbarrierer_speedgate
"Også medarbejderne har taget rigtig godt imod løsningen, og hele vejen rundt er det oplevelsen, at det er ukompliceret at bruge det" Sidsel Hansen, Head of Section for Facility Management, Cowi

 

Cowi har valgt SpeedGates til deres indgangssikkerhed, men hent vores Sammenigningguide: Indgangssystemer for bygninger og bliv klogere på hvilke løsning, der passer bedst til jeres behov. Guiden sammenligner 6 forskellige systemer ud fra 6 forskellige parametre.

Download sammenligningsguide indgangsløsninger

Kontakt rådgiver

Kommentar