Passagesikkerhed: Ny sluse i lufthavn giver mindre stress før afrejse

Tine Madsen
Posted by Tine Madsen
Find me on: LinkedIn

Preamble text goes here...

Et uensartet flow af rejsende, gjorde det svært at forudsige rejsemønster i lufthavn og kunne nemt skabe flaskehalse i forbindelse med sikkerhedstjek af boardingkort. En ny sikkerhedssluse har afværget stressede situationer, skabt gladere rejsende og positive medarbejdere.

 

“Løsningen er pålidelig og stabil og har fungeret fra den allerførste dag i drift”, siger Jan Skov, Afdelingsleder for Security hos Billund Airport.

 

Udfordringen:
Jan Skov fortæller at udfordringen i lufthavnen var den kødannelse og ventetid en uventet menneskestrøm kunne give ved presecurity. Dette kan hurtigt skabe stressede situationer for både de rejsende og medarbejderene.

 

Billund Airport har nu fået installeret en række sikkerhedssluser, hvor de rejsende selv kan scanne deres boardingkort, og derved nemt og hurtigt komme videre til sikkerhedskontrollen. 

Billund-Airport-lufthavn-handicap-sluse.jpg

”Nu ser vi ingen flaskehalse, og risikoen for stressede situationer er nærmest ikke eksisterende. Desuden fører den hurtigere gennemstrømning til, at vores passagerer har mere tid til at nyde butikker, lounge og spisesteder i Billund Airport.”, siger Jan Skov.

 

Læs mere om Billund Airports løsning her

Kontakt rådgiver

Billund-lufthavn-sikkerhedssluse.jpg

 

Abonner her.

Seneste indlæg