Sådan kombineres billetkontrol og bogføringssystem

Tine Madsen
Posted by Tine Madsen
Find me on: LinkedIn

For at optimere den daglige drift af Egeskov Slot ønskede man en mere enkel administration i forbindelse med billetter og årskort. De ønskede ligeledes en mere tidssvarende adgangsløsning end de gamle indgangsmøller, hvor gæsterne selv manuelt skulle åbne. 

Udfordringen


En positiv og ubesværet oplevelse ved indgangen til en turistattraktion er vigtig og giver det allerførste indtryk. Derfor besluttede Egeskov Slot at erstatte sine eksisterende vendekors og adgangsmøller ved billetindgangen med en nutidig og effektiv løsning.

Derudover havde de 2 forskellige systemer og en del administrativt arbejde ved håndteringen af både billetsalget og bogføringen. 

"Den nye integrerede løsning er tidssvarende, idet data fra billetter og årskort havner direkte i Egeskovs økonomisystem. Det er en markant fordel", Henrik NeelMeyer, CEO for Egeskov Slot

Indgangsløsning med integration af adgangskontrol, billet- og økonomisystem

Egeskov Slot har i dag opnået en helhedsløsning med nyt indgangsparti, og der er skabt integration af adgangskontrol, billet- og økonomisystem. SpeedStiles er fuldt kompatibelt med alle typer softwaresystemer, der på en gang validerer billetter og automatiserer bogføringen.

 

Læs mere om SpeedGates her

 

adgangskontrol-billetsystemEgeskov Slot har fået Gunnebo SpeedStiles BP med integreret billetkontrol

 

Billetscanneren er integreret direkte i Speed Gaten på en elegant måde. Stregkodelæseren er placeret på en måde, der sikrer at billetterne altid vil blive scannet, uanset hvilken højde gæsterne holder billetten i. 

"Vores administrative arbejde er blevet lettere, og Egeskov Slot kan nu nøjes med én type software til billetsystem og bogføring", Henrik NeelMeyer

Egeskov Slot adgangskontrol_billetsystem_speedgates
"Vores tilfredshedsmålinger viser også endnu bedre resultater efter at Gunnebo SpeedStile BP løsningen er blevet installeret,” Henrik Neelmeyer

Egeskov Slot valgte en Speed Gate løsning, til at løse deres udfordringer med billetkontrol.

Download vores guide der sammenligner 6 forskellige indgangsløsninger, ud fra 6 forskellige parametre, og bliv klogere på dit valg.

New Call-to-action

 

Hent vores guide og få en introduktion på hvordan du håndterer passagesikkerheden i offentlige bygninger.

Download guide om passagesikkerhed for offentlige bygninger

 

Kontakt rådgiver

Abonner her.

Seneste indlæg