Peter Torp fortæller her hvordan han har haft succes med kampen mod svind og røverier.

 "Øget sikkerhed med Gunnebos løsninger har gjort personalet trygge i forhold til røverier - og forebyggende indsats mod svind har gjort indtjeningen tilfredsstillende" siger direktør Peter Torp 

Som en erfaren leder fra detailbranchen og en årrække som salgsdirektør i Fakta, hvor han samarbejdede med Gunnebo, er der opbygget en betydelig erfaring i at nedbringe svind i millionklassen.
 
”Mange af de erfaringer, vi gjorde er overført til de forretninger, som jeg nu driver. Når man har 115 medarbejdere, en del af dem på deltid, er det vigtigt at sikre, at motivationen er i top – og at vi bl.a. minimerer svind i hurtigt omsættelige fødevarer og skader på varer og varelager.” siger Peter Torp.

Gunnebo---Peter-Torptv.--Energi4You---sikkerhed-web.jpg

Sikkerhed for personalet

Med de lange åbningstider – nogle af tankstationerne har døgnåbent og andre fra tidlig morgen til midnat – er det svært at opnå rentabilitet med fuldt bemandende butikker.
 
”Derfor er det en nødvendighed at have perioder, hvor der er lidt færre medarbejdere i butikken. Tankstationer har tidligere især været udsatte ved røverier og bl.a. tyverier af brændstof, når bilister er kørt uden at betale. Derfor har jeg været meget om at sikre tankene og deres miljø. Røverierne er forhindret gennem SafePay kontanthåndtering, hvor det ganske enkelt ikke er muligt at ”få fingrene i kassen” og tyverier af både brændstof og varer forhindres af effektivt overvågningsudstyr og betaling før brændstoffet tankes. Gennem andre sikkerhedsanordninger har medarbejderne mulighed for hurtigt at kunne tilkalde hjælp og dermed har vi også fået fjernet nervøsiteten for at arbejde tidligt eller sent,” konstaterer Peter Torp.


Meget at gøre

Indførelsen af SafePay har fået mange potentielle røvere til at opgive tankstationer som fokusområde – efter at bankerne gennemførte omfattende sikkerhedsforanstaltninger med bl.a. ”forsinkede” udbetalinger og sikring af større beløb.
 
SafePay og en række andre foranstaltninger er desuden med til at fjerne eller nedbringe kassedifferencer. Det vigtigste er imidlertid fortsat, at medarbejderne får en øget tryghed, når de arbejder på tidspunkter, hvor de ellers kunne være udsatte.

Download Gunnebo SafePay brochure

Kontakt rådgiver

 

 

Kommentar